Eén tas? Zonde.
Een goede tas kan je outfit maken of breken. Toch hebben de meeste vrouwen maar één tas die ze het liefst gebruiken; de tas die bij de meeste outfits staat en die makkelijk en comfortabel mee te nemen is. Begrijpelijk, maar wel zonde. Want net als met kleding, of misschien nog wel méér dan bij kleding, is een tas de perfecte manier om je persoonlijkheid en je stijl te showen. Ben jij eenzijdig & voorspelbaar, of juist meer veelzijdig & verrassend? Dat laatste? Laat het zien!

Meer dan één tas? You go girl!
Straal, maak indruk en verras vrienden, familie, collega’s en zelfs onbekenden met jouw positieve en stijlvolle uiterlijk. Bij Papillon Fashion kunnen we maar één reden bedenken waarom je niet zou afwisselen tussen de tassen die je draagt: het geld. En precies om die reden is Papillon Fashion gestart.

Dure merktassen, waarom zou je?
Als je een dure stijl hebt, kun je voor dure tassen gaan. En als je kwaliteit belangrijk vindt, kies je ook al snel voor de duurdere varianten. Maar wat als er opties zijn waarbij optimale kwaliteit en een ultieme stijl samenkomen in een tas met een voordelige prijs? Dan ben je waarschijnlijk bij Papillon Fashion aan het winkelen! Want de combinatie van kwaliteit, stijl & voordeel is exact de eis die wij stellen aan de tassen binnen onze collectie. Waarom? Zodat jij meerdere prachtige eyecatchers aan je collectie toe kunt voegen & elke dag opnieuw indruk kunt maken met jouw uitstraling.

Onze service
Bij Papillon Fashion verdelen we de aandacht: 50% gaat naar onze tassencollectie & 50% naar onze service. Want als jij een vraag hebt over een product, een bestelling of een retour, verdien je snel antwoord & volledige hulp. Maak je geen zorgen, ons team staat binnen 24 uur voor je klaar. Schiet er nu al direct een vraag door je hoofd? Stel ‘m hier! Al kun je voor nóg sneller antwoord ook even kijken bij de meest gestelde vragen.

Bedankt dat je meer hebt willen lezen over onze passie & de voordelen van onze collectie. Heb je zin gekregen in een nieuwe tas? Bekijk onze nieuwste collectie dan hier.